My Blog
sorry for being bad for ue .
Monday, October 31, 2011 | 10:10 PM | 0comments
Dear bloggy , * pehh . lmanya sudah aku nda buat entry yg ltak ''dear bloggy'' kan . i miss it *


finally tadi , aku luah <---- [ luah here is ckp not luah as anak ustz which is luah is muntah . understanggg ? luah is ---> cakap ]  sama cik best fren apa yg slama ni aku rasa . tapi aku xluah smua . aku xbole . aku takut aku xkuat . aku suru cik bes fren tgk lain inhope yg aku xkan ngis dpn dia . she know me well . and dia tuh pndai jak tnya2 soalan maut . nnt nda psal2 bderom air mata . tpi aku heran tdi aku nda ngis . erggg . amazed me  ; so much oke . kalau lah dia tau behind all these aku sdang sngt2 in hurt . aku losing org yg aku sngt rapat .


ada satu part dlm lgu avril lavigne ; everything dat i do reminds me of u . hell yaa . aq sngt takasima . erggg i hate u. i hate u so muchhh . and i really mean it . i hate it when u always in my mind . .aku tau la aku bkn sapa2 utk kau tapi please kalau kau sngaja buat bgnie untuk bgi sakit hati ku , spya apa laa ? so dat aq sakit aty . yaaaayaa . aku sakit hati mmg . sudah la tu .


now saya sdang ; in progress of forgetting  . *all da memories dat we built together*   pijak2 , buang dlm recycle bin lju2 . it's so beautiful and makes me wanna cry . +_______________+  [ oke , cry mmg ]



aku ckp dgn cik bff aq rndu dia laa ='(
p/s : cik bff ckap , biarlah satu ari dia akan rndu kita jugak mcm kta rndu dia . =')




Older Post | Newer Post

Hello there ! Thanks for visiting my blog ! Hope you like it !


PUT YOUR CBOX HERE


Template By: Hazimah
Big helped: Diya Ariana
Student Kecik
Owner: Your name