My Blog
U know wat ? U know nothing .
Friday, June 8, 2012 | 12:06 PM | 0comments
It so la the very the very booooohsannn day .

Haih hari2 cakap bosan .
Gggggr Imma bohsan girl .

No texts . No calls . No chat . No apa lagi . No YOU .
One Night .
| 11:59 AM | 0comments
Assalamualaikum fellas :)

again and again . common words to say . *lamanya nda update blog -.-* sigh .
msa tuu jgn ckp laa . byk gilaa . tapi mood tu yg xda . lgpun xda bnda yg mau dcrta . nda juga mau crta psal org lain kan . hahaha mngeji apaa . crta mati lettew .

actually smlm ada  mcm family gathering la  *gathering la sngt ya *. so la pathetic sbb bole kumpul2 masa cuti jk . itupun xda c ira . haih . satu2 tsingkir hahaha . so meet them , NO not them . c kakak . dea yg bgambar lebih  -.-



elly , nanong . nana .


touching la sngt -.-



haaa . muka owner blog ne tak payah laa . xbmnat pun mw mfemes kan diri . skian trma kasih . HAHAH .
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..






scroll jgk ? hahahaha xD



tadaaa . even tudung mcm yono ;P


Regular post :)
Sunday, March 18, 2012 | 8:34 PM | 0comments
heyy dear you , 



 smalam tiba tiba aku rasa mcm lain . lain gila tauu . mcm ya lha , kalau org lain tuu mungkin bole tembus dinding sudah thap temper nya tu kalau kenak dgn spesies yg mcm aku ne .
smpai la smalam , c kwn crta dgn aku , dea heran napa dengan aku kau relax jaa . dgn dorg kau mau reply 'hahah' mu tu pun susah . smpai c kwan pun xbrani suda mau ckp dgn kau psal bnda tu , so dea pass dgn aku suru tnyak kau sbb dea ckp kau xakan marah aku . ok lcu geng . wlupun actually kalau d- ikutkan aq lagi laa juta2 kali xbrani , so lpas aq bgtau tuu aq tnya laa . kau marah kaa ? kau marah ne kan ? dan kau siap bole ckp ;
''mrh kw pun aq xprh yh '' 

Oke pkir2 balik . eyuppp . kau xpernah marah even yg salah tu aku . time aku marah2 kau , kau ttap stay . budak , thank you xD


Older Post

Hello there ! Thanks for visiting my blog ! Hope you like it !


PUT YOUR CBOX HERE


Template By: Hazimah
Big helped: Diya Ariana
Student Kecik
Owner: Your name